Categories
news

SWSC – 15 ÅR

SStorm Weather Shanty Choir feirar femten år i 2015, og dette vil sjølvsagt bli markert på standsmessig vis i haust. Allereie 15. august kan dei opplevast på piratfestival i Bergen, og helga etter blir det tur til europas største sjantifestival Bie Daip i Appingedam (Nederland). Følg med for fleire kjekke oppdateringar!

3 replies on “SWSC – 15 ÅR”

Heia.
Jeg så dere for første gang på NRK`s \"Sommerbåten\" 24.07.15. Helt utrolig bra shanty-band!! For en energi!!!
At dere feirer 15 år, og med slik enorm kvalitet, karisma og energi, uten å bli hørt her i nord-norge er en tragedie 🙂 Jeg håper virkelig f.eks. Trygves Artistbyrå kunne booke SWSC til en turne i landsdelen her. Det hadde blitt en formidamel suksess!!
Tlf.nr og mob.nr. til promotoren er: 76204855, 97146374.
Håper vi ser dere nord for polargrensa i 2016.

MVH Svein Hugo Solstad, Tverlandet.

Hei og takk for gode ord! Hadde vore supert med ein tur nordover. Me har vore i Tromsø og Narvik tidlegare, men tips alle du kjenner, så kjem me gjerne tilbake.

Leave a Reply

Your email address will not be published.