Categories
news

Drunken Sailor som du aldri før har høyrt han

Storm Weather Shanty Choir & Dave CloudStorm Weather Shanty Choir sin nye singel er i trykken og vil vera i butikkane og på Itunes om få veker. Du kan allereie ta ein forhåndslytt her! Spor to på singelen blir ein eksklusiv remiks med vokalbidrag frå rockaren og kultartisten frå Nashville, Tennessee; Dave Cloud. Dette blir årets sumarhit frå Storm Weather Shanty Choir. Spel høgt og sprei linken til alle du kjenner!

7 replies on “Drunken Sailor som du aldri før har høyrt han”

Argh!!!!
Kjempebra, denne kjem t å slå til!
Gliste frå øyra til øyra under heile songen!
Keep it going!

Hilde

Så sant, så sant. Slik har eg aldi før hørd han.
Eg vart rett og slett glad 🙂
Lukke til vidare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.