Komande konsertar:

  • 16.11.19 Storm Weather Shanty Choir in Haugesund folkebibliotek Haugesund Buy tickets
  • 19.12.19 Storm Weather Shanty Choir in Statsraaden Bergen
  • 20.12.19 Storm Weather Shanty Choir in Arena Stord
Sjå fleire datoar i konsertoversikten

Folkelarm 2006

SWSC var tekne ut til Folkelarm 2006 og dette viser at sjantikoret driv med folkemusikk i ordets rette forstand: tradisjonsmusikk med brei appell både blant unge og gamle, i både rocke- og tradisjonsmusikkmiljø.

Også svenskane likte det dei såg på Folkelarm. ”Lugn var något som Storm Weather Shanty Choir inte förmedlade, och det var inte utan man kände sig fångad av en stormvind när den sex unga män starka kören sjöng, showade, spexade och trollband en överförtjust publik. Tilltalet var rått men hjärtligt när vi blev ombedda att sjunga med (öppna käften eller gå ut!) och det resulterande trycket på allsången skulle ha gjort en Anders Lundin riktigt avundsjuk. En solklar feel-good-upplevelse.” Anna Carlberg-Krüg, Folkmusik & Dans 3/2007

Skriv ein kommentar

Presseklipp

Terningkast seks!

Storm Weather Shanty Choir hadde Haavebua-publikummet i si hule hand frå første låt fredag kveld. Det var allsang, latter og hæla i taket… Shanty-koret leverte ekte irsk folkemusikk med imponerande vokal. Terningkast seks! Firdaposten, 21. juni 2008.

Her kan du sjå kva avisene har skrive om oss de siste åra