Komande konsertar:

  • 07.02.20 Storm Weather Shanty Choir in Riksscenen Oslo Buy tickets
  • 14.05.20 - 15.05.20 Storm Weather Shanty Choir in TBA Bergen
  • 27.06.20 Storm Weather Shanty Choir in TBA TBA
  • 11.07.20 Storm Weather Shanty Choir in TBA TBA
  • 05.09.20 Storm Weather Shanty Choir in TBA TBA
Sjå fleire datoar i konsertoversikten

Folkelarm 2006

SWSC var tekne ut til Folkelarm 2006 og dette viser at sjantikoret driv med folkemusikk i ordets rette forstand: tradisjonsmusikk med brei appell både blant unge og gamle, i både rocke- og tradisjonsmusikkmiljø.

Også svenskane likte det dei såg på Folkelarm. ”Lugn var något som Storm Weather Shanty Choir inte förmedlade, och det var inte utan man kände sig fångad av en stormvind när den sex unga män starka kören sjöng, showade, spexade och trollband en överförtjust publik. Tilltalet var rått men hjärtligt när vi blev ombedda att sjunga med (öppna käften eller gå ut!) och det resulterande trycket på allsången skulle ha gjort en Anders Lundin riktigt avundsjuk. En solklar feel-good-upplevelse.” Anna Carlberg-Krüg, Folkmusik & Dans 3/2007

Skriv ein kommentar

Presseklipp

Allsangens mestere

ikon-terning-5…det skal virkelig et godt rockeband til for å toppe et shantykor fra Leirvik. Einar «Engelen» Engelstad, Bergens Tidende.

Les heile meldinga her!

Her kan du sjå kva avisene har skrive om oss de siste åra