Categories
Nettbutikk news Webshop

Storm Weather Shanty Choir lanserar nettbutikk via Bandcamp

Read on for english. I dag har Storm Weather Shanty Choir tatt steget inn i Bandcamp-verda – ein marknadsplass og eit samfunn for musikk der millionar av musikkinteresserte oppdagar og stΓΈttar hundretusenvis av uavhengige artistar.

*π‘†π‘π‘Ÿπ‘œπ‘™π‘™ π‘‘π‘œπ‘€π‘› π‘“π‘œπ‘Ÿ πΈπ‘›π‘”π‘™π‘–π‘ β„Ž*

I dag har Storm Weather Shanty Choir tatt steget inn i Bandcamp-verda – ein marknadsplass og eit samfunn for musikk der millionar av musikkinteresserte oppdagar og stΓΈttar hundretusenvis av uavhengige artistar. Me elskar at Bandcamp har kjensla av direkte interaksjon mellom artist og fans – at det er nesten som Γ₯ treffast over merchbordet etter ein konsert, at fans kan ha direkte kontakt med dei artistane som skapar musikken dei elskar, og kjensla av Γ₯ kunne bidra til at artistane kan laga meir av musikken du er glad i. Me vonar du ogsΓ₯ vil dele denne opplevinga.

Me forventar at mange av dykk allereie er blant dei millionar av folk som brukar Bandcamp, og me vonar du vil fΓΈlgje SWSC pΓ₯ Bandcamp og vera den fyrste som fΓ₯r vita om nyhende, ny musikk, og ny merchandise.

I dag finn du alle SWSC-albumma pΓ₯ Bandcamp. Innan kort tid, vil du ogsΓ₯ kunne kjΓΈpa merchandise, og ulike bundlar med musikk og merch.

TILBOD PΓ… KATALOG

I dag finn du alle SWSC albumma pΓ₯ Bandcamp. Innan kort tid, vil du Γ²g kunne kjΓΈpa merchandise, og ulike bundlar med musikk og merch.

VΓ₯rt fyrste tilbod til deg er 30% rabatt til dei som ynskjer Γ₯ kjΓΈpa heile SWSC-katalogen i digitalt format.

Og, om du bestillar ei plate i fysisk format, sΓ₯ fΓ₯r du no Γ²g med plata i digitalt format!

https://stormweathershantychoir.bandcamp.com/
Full Discography bundle digital format -30%
Full Discography bundle digital format -30%

bandcamp-logotype-color

π‘Ίπ’•π’π’“π’Ž 𝑾𝒆𝒂𝒕𝒉𝒆𝒓 π‘Ίπ’‰π’‚π’π’•π’š π‘ͺπ’‰π’π’Šπ’“ 𝒍𝒂𝒖𝒏𝒄𝒉 π’π’†π’˜ π‘©π’‚π’π’…π’„π’‚π’Žπ’‘ 𝒔𝒉𝒐𝒑

Today Storm Weather Shanty Choir have joined the Bandcamp marketplace and community of millions of music buyers discovering and supporting hundreds of thousands of independent artists. We love that Bandcamp have the feel of direct interaction between artist and fan community – almost like meeting over the merch table after a show, that fans get to connect with someone whose work they love, and experience the satisfaction of supporting the creation of more of it – and we hope you’ll share this experience also.

We expect many of you are likely among the millions already using the site. Please follow SWSC on Bandcamp for notifications for news and updates when we add new music or merch.

Today you’ll find our albums on the Storm Weather Shanty Choir Bandcamp page. Soon we’ll also add some merchandise, and the possibility to buy bundles of album and merch. When we add new music and new merchandise – we want you to be the first to know!

Our very first offer to you is the SWSC Full Catalog Discount Bundle; You can now order the full Storm Weather Shanty Choir catalog bundle in digital format at a 30% discount.

Also, when ordering a physical album copy, we’ll give you a digital copy of the same album for free!

https://stormweathershantychoir.bandcamp.com/
Storm Weather Shanty Choir - Logo
Storm Weather Shanty Choir – Logo

Leave a Reply

Your email address will not be published.